KLANTEN VERTELLEN

Het traject met Marianne van diepgaand en allesomvattender dan wat ik op voorhand had verwacht. Ik werd als mens en als ziel echt gezien.

Marianne werkt op een intuïtieve wijze, maar beschikt ook over heel veel kennis. Ze geeft waardevolle adviezen en heeft een groot netwerk. Marianne denkt niet in kaders en geeft je daarmee als gesprekspartner vrijheid en vertrouwen cadeau. Dit traject is echt een cadeau voor mezelf geweest.

-Sandra Mooibroek-

Het werken met Marianne was prettig, ontspannen en tegelijk diepgaand.

Ik vond het fijn dat ze het traject aanpaste aan wat ik nodig had en dat er ruimte was om ook in bredere zin te oriënteren. Marianne helpt je naar binnen te kijken. Ze maakt je bewust van je diepste gevoel en helpt je daarop te vertrouwen.

Door Marianne ben ik mijn gevoel beter gaan waarderen en gun ik mezelf wat de wereld verdient!

-Wolter Adema-

TESTIMONIAL

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. En dat was zowel op privévlak als op zakelijk vlak wat ik niet meer wilde.

Vanaf het eerste gesprek voelde het contact met Marianne vertrouwd. Samen hebben we mijn doelen bepaald en een actieplan opgesteld en zijn we aan de slag gegaan met zelfanalyse en coaching. Het waren prettige maar soms ook confronterende sessies waarin ook enkele obstakels uit het verleden aan de kant zijn gezet.

Marianne. Een prettige persoonlijkheid te samen met de krachtige combinatie van psycholoog en loopbaancoach die mij goede inzichten heeft gegeven om mijn eigen pad te kiezen en mijn talenten te ontdekken die ik mag gaan benutten. Heerlijk hoe Marianne kan putten uit haar goed gevulde rugzak om voor elke situatie een passende techniek of een treffende oefening in te zetten om tot de kern te komen, inzicht geeft en handvatten aanreikt .

-Jenneke Veldsink-

Voor mij was het een erg goede stap om gesprekken met Marianne te hebben, zowel op psychologisch als op loopbaanvlak.

Erg blij dat ik het heb gedaan, ondanks dat ik er twee uur voor moest rijden.

Met Marianne had ik meteen in het eerste gesprek een klik. Bovendien was het een verademing voor mij dat zij zo snel de dingen, waar ik mee zat begreep en vaak kon omzetten naar een duidelijke richting. Vanaf mijn geboorte ben ik slechthorend en met Marianne kon ik openlijk praten over welke beperkingen dit mij geeft. Marianne gaf me daarin goede richting en daar ben ik haar dankbaar voor. Het helpt me en geeft me echt meer ruimte zowel op het werk als privé.

-Jurgen Lentz-

In de periode dat ik een tijdje thuis heb gezeten, heb ik begeleiding gehad van Marianne.

Ik wilde nadenken over mijn toekomst. Ik heb 20 jaar gewerkt en mag ook nog tenminste zo’n zelfde periode. Hoe wil ik die tijd doorbrengen?

Wat wil ik doen en hoeveel tijd wil ik aan werk besteden en hoeveel tijd aan mijn gezin? Bij het nadenken over deze vragen heb ik hele fijne ondersteuning gehad van Marianne. Ik heb met haar in een prettige ontspannen sfeer dingen op een rijtje kunnen zetten. Haar ongedwongen benadering zorgde ervoor dat ik zelf telkens aan het roer bleef van mijn eigen ontwikkeling.

Door haar brede achtergrond, ervaring en belangstelling komt ze met goede adviezen en ontwikkeltips. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb nu beter zicht op wat ik belangrijk vind en voel me een stuk stabieler staan. Zowel in mijn privéleven als ook in mijn werk is het een stuk rustiger en plezieriger.

-Anton Wolthuis-

TESTIMONIAL

Bij Marianne heb ik een persoonlijk coaching traject gevolgd. Door haar werkwijze ga jezelf zien. Ontdek je wat je passie is en wat in jouw leven belangrijk is. Wat ik prettig vond is dat je ook een plan gaat maken, het ook echt gaat toepassen in je leven. In mijn huidige functie, mede-eigenaar van een BV, was ik niet gelukkig meer. Ik heb nu mijn aandelen verkocht en ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandige. Als ik dit traject niet had gevolgd, dan was het alleen bij dromen gebleven, nu heb ik ook de stap van “dromen” naar “doen” durven maken!

– Gea de Boer-

Door mijn burn-out stond mijn hele leven op z’n kop en was ik mezelf kwijt geraakt. Marianne heeft met haar kennis, driedimensionale blik, empathie en wijze inzichten mij ondersteund in de ontdekkingsreis om mijn authentieke zelf te vinden en de kracht in mezelf te ontdekken.

Zo heb ik nu inzichten in mijn (fysieke) grenzen en weet ik dat mijn eigenwaarde niet door deze grenzen gedefinieerd word. Dankzij haar coaching is het mij gelukt dit nieuwe perspectief te hebben en mijn leven weer op te bouwen.
Sau King Tang

Ik ben bij Marianne begonnen omdat ik vast liep in mijn werk. Door het traject ben ik mij bewust geworden van mijn patronen en gedachten en hoe deze door gebeurtenissen in mijn leven zijn ontstaan. Door o.a. het inzetten van EMDR heb ik deze momenten kunnen verzachten, waardoor ik meer de regie kan nemen als ze in het hier en nu een rol spelen.

Daarnaast ben ik meer te weten gekomen over mijn eigen kwaliteiten en heb ik het zelfvertrouwen gevonden om mijn eigen leven in te richten. Ik heb ontdekt dat ik mijn eigen leven kan vormgeven. Ik ben nu bezig met mijn eigen plan, dat allemaal realiteit lijkt te worden. En dat geeft veel energie!

-Fenna Boomsma-

TESTIMONIAL

Het traject heb ik als ontzettend leerzaam, confronterend maar ook heel fijn ervaren. De begeleiding van Marianne was fantastisch. Door terug te kijken naar m’n loopbaan tot nu toe, gebeurtenissen in mijn leven en op beslissingen die ik heb gemaakt, heb ik in kaart gebracht hoe ik kwam tot waar ik stond voor het traject.

De opdrachten, boekentips, gesprekken, alles heeft bijgedragen aan meer zelfinzicht, vertrouwen in datgene wat ik eigenlijk al wist. Nu een dik half jaar later zet ik stappen in die richting en voelt het goed.

Waar ik zou staan wanneer ik niet had deelgenomen aan dit traject? Geen idee, maar in ieder geval niet met de neus de goede kant op.

– Jesse Rengers –

Marianne heeft me veel handreikingen en informatie gegeven, wat me geholpen heeft een aantal zaken te veranderen. Omdat ik patronen ging herkennen, kon ik ze ook doorbreken.

Ik kan iedereen die, op welke manier dan ook vastloopt, aanraden een een traject bij Marianne te volgen. Haar open, niet oordelende houding, in combinatie met haar deskundigheid waren voor mij in ieder geval de opstap naar een beter leven.

– Z. ten Holt –