ONE DAY COACHING

Let’s fresh up

Je hebt al een coachtraject doorlopen bij mij of bij een collega en je bent toe aan een check-up. Je hoeft geen uitgebreid traject, maar je wilt wel met volle aandacht aan de slag met die vraag die steeds maar terug komt. Je wilt nu echt die keuze maken die je maar uitstelt of het patroon, dat jou in de weg zit, voorgoed doorbreken.

“Wat verandert er in je leven als jij weer geïnspireerd bent?”

Een keer per maand maak ik ruimte in mijn agenda om een dag met jou te werken. Op zo’n dag hoef jij alleen maar jouw vraag en jouw verhaal mee te nemen en ik regel de rest. Goede koffie, gezonde lunch, whiteboard en post-it’s. Een locatie dicht bij de natuur, waar je volop inspiratie op kunt doen. En natuurlijk mijn onverdeelde aandacht, scherpe blik, creativiteit en rugzak aan interventies die we in kunnen zetten. Na deze dag loop jij naar buiten met een uitgewerkte blauwdruk,  zodat jij met inspiratie en vertrouwen wijze en creatieve keuzes kunt gaan maken voor jouw leven en loopbaan.

Investering: € 750,-

(Inclusief een call na 2 maanden voor accountability en support)

Ik ben Marianne van der Heide

Ik bied jou een ontdekkingsreis naar nieuwe manieren van je werk en leven vormgeven met exclusieve 1-op-1 coaching.  Mijn expertise ligt in het coachen van professionals die dagelijks werken met mensen. Heel vaak werken zij in de zorg. Het zijn artsen, therapeuten, coaches en managers. Zij kennen de kracht van luisteren en het stellen van goede vragen, maar doen dat dagelijks om anderen te helpen. Ze passen dit te weinig toe op zichzelf, omdat ze het niet gewend zijn of gewoonweg de ruimte er niet voor hebben. Ik herken dit vanuit de tijd dat ik zelf in de zorg werkte. Pas toen ik mijn eigen coachpraktijk begon, ontdekte ik de kracht van coaching. Met name voor professionals die in hun dagelijks werk vooral bezig zijn met anderen.

“I am creative
I am an artist. I am creating my life

Mijn coachingstijl:

Ik combineer bewezen wetenschappelijke psychologische interventies met biografisch, systemisch en lichaamsgericht werk om te werken met zowel jouw bewuste als onbewuste mind, lichaam en ziel. De tijd dat je als psycholoog alleen met de gedachten van een cliënt bezig bent, is wat mij betreft, wel voorbij. Body en mind zijn met elkaar verbonden en verdienen in mijn coaching daarom evenveel aandacht.

Wat levert het op?

  • Je hebt helderheid over wat je wilt en hoe je daar kunt komen in een persoonlijk uitgewerkte blauwdruk.
  • Je blik op jezelf is opgefrist. Je ervaart rust in je hoofd en hebt nieuwe inspiratie.
  • Jouw kompas voor keuzes is weer goed afgesteld.
  • Je kunt met vertrouwen en daadkracht naar jouw blokkades kijken en deze op ruimen, zodat de weg vrij wordt gemaakt voor nieuwe plannen.
  • Je bent in staat om anders-dan-anders te kiezen. Een manier die goed voelt.

TESTIMONIAL

“ Door Marianne haar brede achtergrond, ervaring en belangstelling komt ze met goede adviezen en ontwikkeltips. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb nu beter zicht op wat ik belangrijk vind en voel me een stuk stabieler staan. Zowel in mijn privéleven als ook in mijn werk is het een stuk rustiger en plezieriger”.  – Anton Wolthuis-