1-OP-1 COACHING

“Who are you….
and what’s your story?

Ben jij op zoek naar een ander verhaal over jezelf?
Een verhaal vol energie, zingeving, plezier en vrijheid?

Als jouw leven op dit moment chaotisch is, doordat gebeurtenissen of verlies jouw leven hebben veranderd of omdat je te lang niet stil hebt (kunnen) staan bij hoe jij je leven wilt vormgeven.

Als jij het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijtgeraakt en behoefte hebt aan richting, maar het vertrouwen in jouw eigen kompas bent verloren.

Dan kan mijn 1-op-1 coachtraject waardevol zijn voor jou.

Hoe werken we samen?

In ca. zes bijeenkomsten scheppen we helderheid door jouw persoonlijke verhaal te onderzoeken en te ontdekken wat jou gevormd heeft. Waarom je doet wat je doet en vooral waarom je niet doet wat je eigenlijk wel zou willen.

Het begrijpen van jouw eigen verhaal is namelijk de sleutel tot het begrijpen van jezelf en de situatie waarin je zit. Het geeft informatie over jouw belemmeringen, jouw talenten, passies en zingeving, maar het geeft ook richting aan jouw toekomst. Het helpt je bij het uitstippelen van jouw eigen pad.

Jouw persoonlijke verhaal vormt de basis van waaruit wij samen vertrekken. Gedurende het traject is het mogelijk om EMDR of andere wetenschappelijk bewezen psychologische interventies in te zetten, zodat jij makkelijker bij jouw eindbestemming komt.

Wat levert het op?

 • Je hebt helderheid over waar je naar toe wilt met jouw werk en leven.
 • Je hebt jouw innerlijke kompas terug, je durft te luisteren naar jouw intuïtie.
 • Je ervaart rust in je hoofd.
 • Je bent in staat grenzen te stellen zonder het gevoel te hebben egoïstisch te zijn.
 • Je voelt je steviger. Je hebt meer zelfvertrouwen en durft stappen te zetten.
 • Je kunt deuren die nog open stonden sluiten en durft nieuwe deuren te openen.

“in search
for a better story”

TESTIMONIAL

“ Door Marianne haar brede achtergrond, ervaring en belangstelling komt ze met goede adviezen en ontwikkeltips. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb nu beter zicht op wat ik belangrijk vind en voel me een stuk stabieler staan. Zowel in mijn privéleven als ook in mijn werk is het een stuk rustiger en plezieriger”.  – Anton Wolthuis-

Iets voor jou?

Om jou effectief te kunnen helpen, geloof ik dat de juiste match heel belangrijk is, daarom vertel ik je graag wanneer mijn traject geschikt is voor jou:

 • Als jij bereid bent echt stil te staan bij jezelf.
 • Als jij niet bang bent om af en toe kritische vragen te krijgen.
 • Als jij bereid bent tijd, aandacht, energie en geld te investeren in jezelf.
 • Als jij niet alleen wilt praten, je wilt ook in actie komen. Inzicht is welkom, maar duurzame verandering en in beweging komen is waar je naar verlangt.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van 1-op-1 coaching?
  Ik werk alleen op basis van trajecten die ik op maat voor je samenstel, naar aanleiding van onze kennismaking. Jouw investering in tijd en geld hang af van hoe het pakket er uit ziet en wat jouw doel is.
 • Wordt het traject vergoed door de zorgverzekeraar?
  De zorgverzekeraar vergoed op dit moment alleen behandelingen van psychische stoornissen. Uitsluitend wanneer er sprake is van een vastgestelde diagnose (stoornis) volgens de DSM V.

  Ik heb er voor gekozen om niet te behandelen vanuit een stoornis, maar vooral mijn klanten te begeleiden naar vitaliteit. Daarom vallen mijn trajecten buiten de verzekerde zorg.

 • Mijn werkgever wil het traject vergoeden. Kan dat?
  Het traject kan zeker vergoed worden door de werkgever. Ik werk regelmatig met mensen samen in het kader van reintegratie of loopbaanplanning. Na afloop van onze kennismaking, ontvang je een offerte die je kunt indienen bij jouw werkgever. Indien gewenst en alleen met toestemming van jou, kan de werkgever of bedrijfsarts betrokken worden bij het traject.
 • Hoe bereik ik de locatie?
  Ik ontvang je graag in mijn werkruimte in het pand van Sportrade aan de Hoofdweg 266 in Paterswolde. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer.

  Met de auto: de locatie is goed bereikbaar. Vanaf de snelweg A28 en A7 ben je binnen 10 minuten in aan de Hoofdweg 266 in Paterswolde. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw.

  Met openbaar vervoer: Qbuzz lijn 9 vanaf station Groningen stopt op een paar minuten lopen. Je kunt het beste uitstappen bij halte Vennerstraat in Paterswolde.