1-OP-1 COACHING

Let’s get new perspectives

Je snakt naar iets nieuws om meer vitaliteit en plezier in je leven of werk te brengen.

Je ziet wel kansen en perspectieven, maar het voelt als cherry picking als jij dat gaat doen en je wilt niet dat een ander daar last van heeft. Bovendien voel je geen ruimte binnen de cultuur waar je werkt.

Je bent opgeleid om kritisch te denken en dat kan je inmiddels goed. Maar waarschijnlijk pas jij dat ook toe op jouw eigen dromen en op jouw toekomst. Ik zie het veel gebeuren bij hoogopgeleide professionals. Vooral in de zorg. De innerlijke criticus gaat voorop in alle beslissingen die ze nemen.

Herkenbaar?

Om meer frisheid, levendigheid of creativiteit in je werk en leven te ontwikkelen heb je een andere manier van kijken naar jezelf nodig. Dat is niet zoals je dat geleerd hebt in je leven en opleiding. Het gaat niet over hard werken, je meer inspannen, productiever zijn of meer zelfvertrouwen opbouwen.

Het gaat over leren luisteren naar het krachtigste, zelfverzekerdste deel van jezelf en gebruik maken van jouw eigen creativiteit.

Zo ontstaat er ruimte en aandacht voor jezelf; meer inspiratie en creativiteit. Plezier. Vrijheid.

Ja dat wil ik!

 

Ik ben Marianne van der Heide

Ik bied jou een ontdekkingsreis naar nieuwe manieren van je werk en leven vormgeven met exclusieve 1-op-1 coaching.  Mijn expertise ligt in het coachen van professionals die dagelijks werken met mensen. Heel vaak werken zij in de zorg. Het zijn artsen, therapeuten, coaches en managers. Zij kennen de kracht van luisteren en het stellen van goede vragen, maar doen dat dagelijks om anderen te helpen. Ze passen dit te weinig toe op zichzelf, omdat ze het niet gewend zijn of gewoonweg de ruimte er niet voor hebben. Ik herken dit vanuit de tijd dat ik zelf in de zorg werkte. Pas toen ik mijn eigen coachpraktijk begon ontdekte ik dat het ook voor deze groep, dus ook voor jou anders kan. Ik help je daar graag bij.

Wat levert het op?

 • Je kunt kiezen voor jezelf zonder het gevoel te hebben egoïstisch te zijn.
 • Op je vrije dag blijft jouw laptop dicht, zonder schuldgevoel. En kun je met je volle aandacht bij jouw gezin zijn.
 • Je hebt een steviger vertrouwen in jezelf. Je voelt je veerkrachtig, waardoor je makkelijker dappere stappen durft te nemen.
 • Je blik op jezelf en op jouw professie is opgefrist. Je ervaart rust in je hoofd. Je blik is helder en je houd makkelijker focus.
 • Je begrijpt en ervaart dat jij de creator bent van jouw eigen werk en  leven, waardoor het makkelijker gaat stromen.
 • Er is veel meer ruimte voor creativiteit, in de breedste zin van het woord. Van weer gaan schilderen, fotograferen tot co-creaties op het werk.

“in search
for a better story”

TESTIMONIAL

“ Door Marianne haar brede achtergrond, ervaring en belangstelling komt ze met goede adviezen en ontwikkeltips. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb nu beter zicht op wat ik belangrijk vind en voel me een stuk stabieler staan. Zowel in mijn privéleven als ook in mijn werk is het een stuk rustiger en plezieriger”.  – Anton Wolthuis-

Iets voor jou?

Om jou effectief te kunnen helpen, geloof ik dat de juiste match heel belangrijk is, daarom vertel ik je graag wanneer mijn traject geschikt is voor jou:

 • Als jij bereid bent echt stil te staan bij jezelf.
 • Als jij niet bang bent om scherpe vragen te krijgen.
 • Als jij bereid bent tijd, aandacht, energie en geld te investeren in jezelf.
 • Als jij niet alleen wilt praten, je wilt ook in actie komen. Inzicht is welkom, maar duurzame verandering en in beweging komen is waar je naar verlangt.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van 1-op-1 coaching?
  Ik werk alleen op basis van trajecten die ik op maat voor je samenstel, naar aanleiding van onze kennismaking. Jouw investering in tijd en geld hang af van hoe het pakket er uit ziet en wat jouw doel is.
 • Wordt het traject vergoed door de zorgverzekeraar?
  De zorgverzekeraar vergoed op dit moment alleen behandelingen van psychische stoornissen. Uitsluitend wanneer er sprake is van een vastgestelde diagnose (stoornis) volgens de DSM V.

  Ik heb er voor gekozen om niet te behandelen vanuit een stoornis, maar vooral mijn klanten te begeleiden naar vitaliteit. Daarom vallen mijn trajecten buiten de verzekerde zorg.

 • Mijn werkgever wil het traject vergoeden. Kan dat?
  Het traject kan zeker vergoed worden door de werkgever. Ik werk regelmatig met mensen samen in het kader van reintegratie of loopbaanplanning. Na afloop van onze kennismaking, ontvang je een offerte die je kunt indienen bij jouw werkgever. Indien gewenst en alleen met toestemming van jou, kan de werkgever of bedrijfsarts betrokken worden bij het traject.
 • Hoe bereik ik de locatie?
  Ik ontvang je graag in mijn werkruimte in het pand van Sportrade aan de Hoofdweg 266 in Paterswolde. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer.

  Met de auto: de locatie is goed bereikbaar. Vanaf de snelweg A28 en A7 ben je binnen 10 minuten in aan de Hoofdweg 266 in Paterswolde. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw.

  Met openbaar vervoer: Qbuzz lijn 9 vanaf station Groningen stopt op een paar minuten lopen. Je kunt het beste uitstappen bij halte Vennerstraat in Paterswolde.